Köpenhamn levererade! 

Förutom att planet var 2,5 timme sent och att jag nu har fått alladeles för lite sömn med dryga 3 timmar i bagaget så levererade Köpenhamn vill jag lova och det var så värt det! 

Jocke Berg var fantastisk, jag är kär, bandet levererade och showen magisk. Kan fortfarande inte riktigt smälta att det börjar närma sig ett slut … 


Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s