När man aldrig kommer igång …

Farmen – det vill säga det bästa stället på jorden! Men med en tradig traktor, en trasig sandspridare, obefintligt med tid, inget ridhus, en vädergud som är helt jävla schizofren så blir allt lite tyngre skulle man kunna säga… 

traktorer och sandspridare förstår jag är svåra ord för er stadsbor men för oss på landet är det våra bästa vänner. Så allt blir lite svårare helt enkelt när dom inte bil samarbeta. 

När det sedan kommer först en halvmeter snö som sedan i takt med en formel1 bil på Monza sedan tinar till någon form av inlandsis så blir man helt enkelt lite väl trött … 


Så hästarna har lite mer vintervila mot vad man kanske skulle önska. Det jobbas i skritt, över på bakdelsvändningar, ryggningar, halter och annat matnyttigt så inte det men ändå! 

Jag har proffshjälp av Loke och Lovis som lotsat runt Gullis i världsklass! Blir lika varm i hjärtat varje gång över vilket fantastiskt hjärta den här hästen har och hur försiktigt han bär runt på sina små medpassagerare. Första gången Loke i hela sitt liv sitter på en häst och han kan rida helt själv, styra, stanna och komma fram i skritt! Stor eloge till både Loke och världens absolut bästa läromästare! 

I övrigt kryper det i skinnet på hästarna och dom busar med varandra dagarna långa i hagen och jag tror att vi alla längtar efter att få pysa ur ordentligt! 

Även om hästarna verkligen gillar spikmattan så börjar dom helt förståeligt att tröttna en gnutta på allt som heter stå still just nu. 

Laxen är även avdammad och hon har lyxen att ha ett ridhus så henne har jag både hunnit trimma och hoppa lite på och för henne väntar inomhusterräng för Bosse nästa vecka! Ska bli så grymt kul att introducera henne för terränghinder! Hon har ju både galet lätt för sig men även en hel del attityd så jag kommer nog då börja hålla i mig snart ju mer styrka och kondition hon får! 


Nu är det dags att levererar sista veckan innan lite julledighet så det är bara att dunka huvudet i kaklet och låta det vara kvar där en stund innan vi börjar om 2017. 

Samma hästar, samma förutsättningar men alla möjligheter i världen att bli bättre! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s