Var det någon som sa julledigt?

Inleder min först lediga dag med att snart vara inne på jobbet för att försöka få ihop allt innan årets slut. På ett eller annat sätt ska det väl gå … har varit hemma mellan 19-20 varje kväll den här veckan så den har väl ridmässigt inte varit jätte produktiv dessvärre … 

Hästarna har fått pysa ur en hel del energi med att både få vara nakna och få löslongeras så att dom faktiskt kan få bocka lite på fast mark. 

Snorkan sprang nonstop i 40 min men sen hamnade hela världen i chock! Hon har för första gången i sitt liv inte sprungit som en döende svan utan förvandlats till en myrslok! Tänk att det skulle ta dryga 9 år innan hon till slut gick emot sin natur och dessutom verkade gilla det! 


Laxflax och Danbanan fick i onsdag gå en av mina favorit övningar, bom – 9,5 m – räcke/oxer. Det var första gången jag hoppade på Danbanan och han får en stor guldstjärna. 

Båda hästarna hoppade lite lägre och fick snarare kämpa på uthålligheten och gå rätt många repetitioner. 

Väldigt duktiga och Laxflax kändes väldigt mjuk och fin! 


Elmer har fått hänga rätt mycket med spikmattan vilket han gillar så himla skönt att han uppskattar den så mycket för då kan jag ta in honom någon timme innan på kvällen så kan han stå med den i boxen! Helt perfekt, all tid man kan vinna är bra tid! Dom andra får ju ha den på gången och då vill jag ju såklart som ni förstår inte lämna dom. 

Liten har joggat på banan och fått kämpa på med övergångar, fattningar och att inte flyta ut när man fattar. Hon känns mjuk och fin och jag ser fram emot att faktiskt tro det eller ej vara lite ledig från jobbet nu i mer eller mindre 3 veckor och bara rida, träna och mysa! För hur mycket jag än faktiskt älskar mitt jobb så finns det inget i hela världen som är bättre än att hänga med mina cirkusapor! 


Då så då kör vi sista rycket in i kaklet! Over and out! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s