God Jul

Då var julafton över ännu ett år, trots bristen på snö blev det en härlig dag med bland dom bästa som finns! 

Började morgonen med stalltjänst såklart, för utom något enstaka år så har den traditionen hållt i sig i 23 år tror jag! Galet hur gammal är jag? 

Blev en tur på en helt klart tickande bomb! Liten uppskattade vårkänslorna med mjuk ridbana och dryga 6 plusgrader! Jag fick till och med hålla i mig 😉 


Följt av nästan traditionsenligt nu julfrukost tillsammans med familjen Wingqvist! Hur mysigt kan man ha det egentligen? 

Sen var det dags att ta tag i årets julkort! Kände direkt mina begränsningar och skakade ner skalan cirkusapor till två och tur var väl det …


För det var uppenbarligen tillräckligt svårt att få till den perfekta bilden! 

Men tycker att vi lyckades bra till slut med mig som fotomodell, mamma som mästerfotograf och en iPhone som utrustning! 


Tjejerna har även fått nya snygga täcken ju julklapp! Så nöjd! Dock fixade dom ju till designen på dom relativt fort och man kan säga att det var tur att vi fotade innan dom fick gå ut i hagen … 


Julen firades sen hemma hos farmor och vi tog världens bästa mormor med oss ❤️ blev en mysig eftermiddag med som alltid alldeles för mycket mat och en känsla av att spricka! Och jag hade dessutom varit snäll så fick ta emot fina klappar också! Ibland ska man ha tur! 

Kvällens sista uppdrag väntade sedan på farmen och man kan lätt känna att jag var snyggast av alla! 


Själv avslutade jag sedan kvällen med en av mina bff! Härligt snack, en liten julshot och ja egentligen var det bara en som saknades för att kvällen skulle bli helt optimal! 

Idag har jag skämts bort med lite sovmorgon så nu ska jag pallra mig upp ur sängen, ta mig en kopp te och sedan väntar en mysig dag med dom bästa och lurvigaste jag känner! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s