Dessa juldagar! 

Trots kyla och hårt i backen hade jag en härlig juldag med mycket häst! 

Började dagen med en liten photoshoot på Liten i härligt solsken! Tur att vi har platta gräshagar som är ganska mjuka när ridbanan sviker. 

Liten känns jäkligt på hugget men ack så fin! Längtar varje dag efter att få rida henne igen! 


Efter Liten försvann tyvärr fotografen på jobb men jag fortsatte att kämpa på och mamma tog över som mästerfotograf men iPhone och kyla är inte bästa vänner så den sa upp sig relativt snabbt … 

även Bullen är pigg och glad men kanske lite stelare än miss gummiboll. Men vi nöter på och ska nog snart vara mjuka och smidiga som få igen! 

Skönt att jag känner mig lika taggad som hästarna! 


Juldagslyxade lite med solarium också! Så skönt även för oss ryttare när man blivit lite frusen 😉 

Elmer och Snorkan, även de andra två också såklart ägnade gårdagen åt att gå på maskin och cirkusen var i full gång en stund så mamma hade en lös häst och Snorkan en baksko mindre … haha cirkus fors i farten man kan säga att alla hästarna är taggade! 

Sedan var det dags för Laxflax att komma ut i skogen på en skön tur runt golfbanan. Pigg, glad och busig och extremt nöjd med sig själv! Skönt att komma ut och blåsa ur lite kolsyra! 


Hon ska ju få åka på sin första kurs i veckan och drillas av Bosse vilket ska bli super kul! Perfekt uppladdning inför 2017! 

Liten ska till Arnold så ja fullt ös den här veckan och dags att ta tag i att få ordning på ridningen igen efter en hektisk höst med mycket jobb och en hel del skola blandad med förkylning och vinterkräksjuka! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s