Sommarkostym i storm 

Typiskt obra kombo kunde man känna! Morgonen började med så sjukt tråkigt väder så hästarna fick sin sedvanliga skritt på maskin, Bullen något kortare än de andra eftersom han har kommit på den briljanta idén att om man stannar så stannar ju även maskinen för den orkar ju inte fösa runt den åsna som han är …. 

så när det var dags att göra stallet där uppe fick han hänga med upp och stå med spikmattan istället. Inget ont som inte har något gott med sig! 


Vädret fortsatte att vara tråkigare än trist och det stormade typ småspik från himmelen …. 

så då var det bara att ta tag i det som jag bara skjuter upp men imorgon väntar träning så nu kunde jag inte vänta längre! 

Bara att avlägsna Litens päls och låta henne inta sommarkostymen så hon är snygg inför Arnold! Han var iofs sett henne oklippt ex antal gånger eftersom hon har bott på Loviseholm men då kunde hon skylla på att hon var 3. Nu är hon 5 … finns inga ursäkter. 


Snygg och nöjd som få som bara hon kan vara såklart! Och om hon var pigg och full i fan innan så kan man säga att det är ännu värre nu …. 

självbevarelsedriften sa att jag kanske borde jogga henne innan imorgon bara för att känna av formen även om hon har varit väldigt fin de senaste dagarna med kanske ett extra plus för igår. 

Man kan säga att hon helt klart noterat att det blåste storm ute och att hon inte hade någon pälsen så hon tvångade och bockade från det att jag satt upp … hästar är verkligen mitt favoritdjur alla dagar i veckan … 

överlevde iallafall och vi började och avslutade tillsammans så det var ju skönt även om det kändes en stund som om hon hade stora planer på att tappa mig … känner att det kan bli två spännande dagar som väntar! 


Det var en väldigt blank pony som gömde sig under björnpälsen! Nu även med lite kortare man. Man kan nästan tro att det är en tävlingshäst som har tittat ut! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s