Tack! 

Tack för två grymma dagar! Går inte att beskriva hur kul jag tycker att det är att få träna för Arnold! Saknar honom och Elin mer eller mindre varje dag! 

Och nu har jag fått tillbringa två dagar när det nästan är som förr! Träna, äta, snacka skit, dricka vin, sova, äta frukost och sen träna igen tillsammans med Annelie och Arnold! Kan man ha det bättre? Och dessutom ha Liten med sig! Tveksamt om något kan toppa det! 

Konstaterade snabbt igår att, ja vi har en del grundridning att ta tag i, jag har en röv att få styrsel på igen och jag måste fasen börja träna på min bålstyrka och kroppskontroll. Den var mer eller mindre lika med noll … 

antal galoppsprång kommer mer och mer även om jag började passet lite som att skjuta myggor med hagelgevär. 

Bra och jävligt nyttigt markjobb! Perfekt första dag av två med träningar. 


Idag började jag dagen med att rida ganska bra på bommarna och prickade rätt antal galoppsprång hela tiden och vinglade inte likt en fyllegubbe. Man kan nästan tro att jag har tränat! 

När vi sen skulle börja hoppa vår sedvanliga bana ja då var det ju som om jag aldrig sett ett hinder i hela mitt liv. Man kan säga att det var bland mitt sämsta jag presterade en stund … Gned sadel, landa i bakvikt, och red typ mot hästen istället för med den … heja mig! 

Efter otaliga repetitioner, en liten vila, ett omtag så kunde jag sen avsluta med att leverera en runda med absolut 100% rätt! 

Väldigt skön känsla att hitta tillbaka till en bra ridning och lätt känsla! 

Nu längtar jag redan tills jag får träffa mina favoriter igen! 


Nu hem och byta häst och ridhus och ladda upp för nästa träning! 

Häst är bäst! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s