Alltså Flaxet! 

Vilken stjärna! Första turnén är nu avklarad och två dagar med super bra träningar för Bosse! 

Laxen skötte sig helt strålande om än jävligt pigg och på hugget och bjöd på diverse mellanakter så att hon nästan höll på att tappa sin pilot två gånger men som tur var hängde vi samman! 

Idag var vi lite mer psykiskt trötta redan från start efter gårdagen så vi slapp mellanakterna, vilket ryttarinnan uppskattade 😉 

Igår hoppade vi enstaka hinder och några linjer för att idag värma upp lite på enstaka hinder och sedan avsluta med att sätta ihop allt till en bana. 

Lax levererade likt aldrig förr och trots att bensinen sen tog slut idag till sista vändan så lyckades vi få igång motivationen igen efter en tillfällig kort dipp och avslutade helt på topp! 

Så otroligt nöjd med henne dessa två dagar och längtar otroligt mycket till säsongen! 

2017 kommer bli så fantastiskt roligt med så fantastiskt fina hästar i stallet! Evigt tacksam för det! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s