Lika bra att utnyttja även årets sista dag! 

Många lät nog dina hästar vila igår men vi passade på att fortsätta träna när förutsättningarna bjuds! 

10 grader varmt då är det ju en skam att inte träna! 

Grabbarna fick lyckan att gå varsitt markarbetespass och jävlar i havet vad vi fick kämpa på!


Två bommar på volt, 10 galoppsprång emellan. Igår fokuserade jag enbart på att rida 10 språng för det krånglar till sig automatiskt och blir något annat däremellan ändå! 

När 10 + 10 började sitta så la vi på en nivå till så vi gjorde en liten volt utåt över bommen också och den lilla volten skulle även den innehålla 10 galoppsprång. Så totalt skulle ett varv på volten bli 40 galoppsprång. 

Lättare sagt än gjort vill jag lova! Och guldstjärnan går oavkortat till Elmer! Han verkligen briljerade och blev väldigt mjuk, fin och smidig! 

Bullen var lite som att vända runt i ett slagskepp skulle man kunna sammanfatta det som! Hej och hå! Han blev mjukare efter hand och jag fick ett ganska tydligt facit på vad vi behöver öva på! Avslutade absolut godkänt men inte mer än så! 

Brudarna fick sig en ordentlig skritt var efter Litens lite mer intensiva julvecka med många bra pass hemma och sedan avsluta med två bra pass för Arnold. 

Snorkan jobbar mycket skritt och löslongering just nu och befäster det här väldigt avspända jaget hon har börjat få så igår var det enbart skritt som gällde på hennes träningsprogram. 

Åkte sedan vid lunch ut till Nilslund där jag sedan har firat in det nya året med mina absolut bästa vänner! En tradition vi haft i så många år att det inte går att räkna och jag skulle inte byta ut dom mot något! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s