Goldenponie

Som sagt minusgrader, en traktor och en sandspridare som är trasig = en oridbar ridbana … kul nästan jämt … 

Cirkusen fick iallafall skritta en timme medan jag gjorde stallet och därefter tog jag tag i Gullis som verkligen var på tiden! 

Så nu äntligen har han kort päls igen och skulle kunna kalla sig representabel! 


Han är inte direkt jätte vild att klippa, det enda man inte får röra under några omständigheter är hans öron. Och som den bästa vän han är så fick dom helt enkelt ännu en gång förbli oklippta. Tur att han alltid har luva när han är ute på turné! 

Pigg, fräsch och busig som få blev han i sin nya kostym och jag tror att han gillar att vara på gång igen efter nästan ett år borta i hetluften med bara några få starter under 2016. 

Jag hoppas verkligen att vi får ordning på diverse gårdsateraljer snarast så att ridbanan blir ridbar igen och bi kan köra på ordentligt med träningen nu! 

Om två veckor väntar träning för Annsie och om tre veckor ska hela team L och vem vet kanske Frida och Elmer också till SRK på pay&jump. Vi mjukstartar med en 110 för Liten och Gullis medan Lax får hoppa 90 och 100. Ska bli riktigt kul! 


Nu tar jag tag i paradvåningen som inte fått så mycket kärlek på sistone. Så det är dags att röja lite garderober, tvätta lite tvätt, diska lite och kanske hinna köra dammsugaren ett varv eller två också innan jag som alltid nu för tiden somnar på soffan … 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s