Happy snowman

Ryktet sa att det skulle snöa och ja jävlar i min låda vad det har snöat! Hästarna är lyckliga dock, hela farmen busar runt i hagarna så det är härligt! 

Avvaktade med ridningen i morse dock då det fortfarande snöade hyfsat mycket och man kan väl säga att det var allt annat än mysigt väder + att jag började dagen med en hel del huvudvärk. Så det fick helt enkelt bara bli mys, ut i hagen och stallsysslor gjorda. 


Nu har jag både ätit, vilat, kollat lite film och sovit en sväng så nu hoppas jag snart vara på gång igen för att mysa lite i stallet till kvällen! 

Och håller även tummarna för att det inte ska bli så mycket styltor. Igår kväll hade dessvärre hästarna rejäla styltor och med backarna runt farmen är det ingen höjdare men som sagt med lite tur är nu den rejäla massan snö som kommit helt perfekt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s