Skutt med skruv 

För en vecka sen blev teoretiskt sett alla hästarna ett år äldre. Blir man äldre så lär man sig nya saker …

Liten har ju alltid varit rätt bra på att bocka skulle man kunna säga. Börjar tro att hennes största idol är AllanBrallan … Men med tanke på hur bra han är ska jag kanske inte klaga! 

Så idag började vi dagen ute på galoppbanan där Liten passade på att visa sina nya lite äldre skills … bock med skruv och rejält skjut genom ryggen… jag kommer bannemig sitta rejält löst en dag snart! 


Skön morgon annars med lite mildare väder om än ännu meta snö dock… 

galoppbanan var inte 100% och vi har ju dessutom rätt mycket snö så vill inte rida allt för länge utan det blev enbart 800 m canter och resten av passet bestod av trav. 

Hon börjar kännas riktigt fin så det är väldigt kul! Så länge jag sitter kvar vill säga 😉

Gamlis fick börja morgonen med en timme tillsammans med spikmattan och nu väntar lite soffa och film för mig innan jag hoppas kunna rida några hästar till. Billös just nu och kalla mig gärna klen men kollektivtrafik, röd dag och en halvmeter snö är en sådär bra kombo … 

inte ens E4:an var plogad imorse när jag åkte till stallet …. folk tycker det är fint när det är ljust ute. Håller med! Det blir också fina bilder! Men … allt annat tar typ 10 gånger så lång tid …

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s