Det blir aldrig som man tänkt sig 

Mänskligheten var är vi på väg egentligen? Idag var det äntligen dags för träning för Annsie! Som jag har längtat!! Laddad till tusen var jag och vad händer då? 

Jo såklart att hennes plan skulle gå sönder. Det är sånt som händer såklart och just när det kommer till plan så vill man ju helst att dom ska vara hela. 

Det letas fram ett nytt plan och bär det var dags att byta fick en v medpassagerarna för sig att hota piloten till livet! 

Sjukt smart kille! Man kan säga som så att efter den fadäsen så gick det inget plan trots att det var helt …


Fick helt enkelt nöja mig med att slänga upp två bommar hemma och variera mellan 5 och 4 jämna galoppsprång. 

Lite framtung till en början men tycker att han svettades på bra sen och blev jämn och flöt på i samma galopp innan, över och efter bommen. 

Blev ett bra markarbetespass trots allt även om jag hellre hade haft Annsie vakande över mig såklart! 

Imorgon blir det en tur ner till ridhuset för att hoppa tre hästar istället. Det ska dock bli himla kul! 

På ridlistan imorgon står Liten, Gullis, Lax och Danbanan. Härlig söndag kan man känna! 

Elmer ska jag montera ihop ett hackamore till eftersom han var lite trasig i en slemhinna så ska få jogga på det ett tag. Hans dagar efter vaccinationen har bestått av spikmatta, godis och kärlek så han klagar verkligen inte! 

Snorka får komma ut och gå promenader, just nu bara på ridbanan för det är ju så jävla halt så man står ju på nästan om man går någon annanstans. Inte hon då – utan jag! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s