Besvikelsen 

Riktigt taggad igår för att trimma ett gäng hästar men herr vädergud har lurat mig lite … 

Lite ”för mycket” plusgrader har gjort att saltet krupit neråt och det i kombination med att man kanske inte harvat så mycket som man kunde ha gjort så hade ridbanan blivit hårdare än vad jag hade tänkt mig … 

Så hela den här ridlistan jag hade i huvudet kortades drastiskt till en för den var ju redan sadlad och jag hade bestigit den innan jag kom ner till banan och i mitt något kräsna jag (jag har ett sånt ibland) så tyckte jag att den inte helt föll mig i smaken. 

Den röde springaren som jag valde var dock riktigt bra! Han fick kämpa på med en miljon övergångar och tyckte kanske inte att det var jätte kul varenda sekund men han kändes väldigt mjuk och fin sen! 


Suget efter att rida hänger dock i sig så det känns som att det kommer bli en bra fredag. 

Anders ska försöka harva till banan på ett bra sätt till eftermiddagen också så det kommer helt enkelt bli toppen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s