Varierad vecka

Hästarna tränas på och just nu väldigt varierat om man jämför med tidigare när allihop slet på med förvändgalopp. 

Så för Laxen har veckan börjat med övergångar och fattningar. Vi måste bli starkare och få ihop den stora galoppen och bli mer balanserade och orka hålla ihop oss. 

Och ikväll fortsätter arbetet med henne och sen som sagt väntar turné på lördag. 

Gullis fick jogga igång veckan ned Carina för att slita med övergångar dagen efter och sedan återhämta med skritt. 

Liten har kämpat på i tvångströja, gjort övergångar, spikmattat och skrittat. Hon får kämpa på lite på lina nu då hon tar det jobbet bra, behöver bli starkare och ”acceptera” bettet lite mer eller vad jag ska säga. Hon måste bli lite rundare över ryggen generellt för att hålla en hög kvalité. 

Snorkan löslongeras, skrittar och spikar. Och Gamlis joggar, skrittar och spikar. Så alla hästar kämpar på helt enkelt och plusgraderna känns bra, banan är mjuk och det börjar ju till och med bli ett uns ljusare om dagarna! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s