Dåligt med priser. 

Hej Tobbe Larsson, jag har ett problem! Mina hästar tycker att det är så roligt att åka på turné så dom kan inte riktigt sköta sig och då får jag inga priser 😉

Trots bristen på rosetter med hem i lördags är jag väldigt nöjd med hästarna! Med mig hade jag tre stjärnor där Lax fick gå två rundor, Liten och Gullis en runda var. 


Lax var först ut och fick denna gång gå två rundor i 100-klass. Hon är verkligen en stjärna! Pigg såklart under framridningen och bjöd på blandade småhopp innan vi kom in i ridhuset. 

Trots trång framridning så sköter hon sig fantastiskt och bara köper situationen rakt av. 

Första rundan gjorde hon verkligen fantastiskt bra! Jag red lite starkt in på en linje så vi fick lite trångt och då saknas lite styrka så en bom föll men det är verkligen en piss i Nilen! 

Andra rundan däremot så var ju kartan redan inprogrammerad så då gick tåget lite! Tre bommar ner och vi får ta med oss hem att öva en gnutta på lydnaden. Haha, men trots det älskar jag hennes inställning och hon går verkligen som tåget! 


Gullis fick gå en runda i 115 och gjorde det ändå väldigt bra. Han hade två bommar ner då han sprang lite in i två räcken, båda två in på relaterade linjer. 

Bästa med Gullis runda var nog ändå att han blev lite spänd på ettan, vilket han faktiskt lätt blir när han kommer i höger galopp och ska landa i höger galopp efter. Skönt att jag börjar kunna se ett mönster i hans spändhet så vi kan jobba på det. 

Då strulade han ”som sig bör”  med galoppen fram till hinder nr 2 men efter det så släppte det och han kom tillbaka och kunde hoppa avspänt sedan. Så trots 8 fel är det ett stort framsteg att komma åt spändheten och kunna rida på den och komma tillbaka till ett avspänt läge. 


Sist ut för dagen var the Queen of all … hej och hå! Hur stökig kan man vara på en framridning? Hon tycker verkligen att hon är envåldshärskare över världen och agerar därefter. 

Men jävlar vad hon hoppar! Hon fick gå en 120 runda och fick med sig två nyttiga bommar ner. Hon blir ju galet pigg inne på banan och kör lite sitt eget race emellanåt så för henne är det verkligen nyttigt att ibland få en bom för det är nog det enda som eventuellt kan få ner henne på jorden. 

Men trots att hon bli het och lite oriden ibland så verkligen älskar jag den här hästen! Hon är helt amazing! 

Filmer kommer även på dessa rundor! Jag ska bara ta mig tiden att hinna få upp allt men jag lovar er att ni inte ska bli utan! 

Nu är det ett lite längre uppehåll innan nästan turné och Lax ska ha två lite lugnare veckor och mina trimmar på en vecka till innan en vecka lugnare väntar och sen är vi på gång igen. Det är så att jag längtar redan nu efter att få komma ut och bli ännu bättre tillsammans med mina fina hästar! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s