Rundorna i Södertälje

Bara typ en vecka senare så kommer här rundorna från Södertälje förra helgen!

Lax startade som sagt 2*90, Lite och Gullis startade 110.

Det är så roligt för Lax kan verkligen inte hålla sig innan start utan måste alltid fula ur, samma sak på Runsten i helgen. Det känns typ som henne största utmaning att få henne att förstå att vi är på jobbet direkt när vi kommer in på banan och att det inte inleds varje skoldag med lite gött häng på fritids.

Som sagt den här stjärnan kör lite sitt eget race och ibland kommer tyvärr huvudet lite högt vilket försämrar sprången en del. Vi måste jobba på acceptans av bettet och försöka hitta ett uns av vänteläge.

Som sagt, nedslaget på 3:an har jag ingen kommentar till. Ridningen på sista hindret däremot… Så får man helt enkelt inte göra inte svårare än så! Tycket att jag rider honom jämnare än någonsin just nu vilket känns jätte kul!

Så lite sen rapportering, ska försöka vara snabbare med helgens rundor, men lovar inget! Denna helg filmade vi med finkameran också så lite bättre kvalle!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s