Fräschare än någonsin 

Äntligen lite resultat! Vi har ju ändrat om skoningen på Snorkan sedan en tid tillbaka och igår när Kokko var här så sa han direkt när han tog av täcket att hon var så mycket bättre! 

Hon har aldrig varit såhär bra muskulärt någonsin och han var väldigt nöjd med resultatet av skoningen! 

Så det var ju verkligen ett roligt besked!


Bullen fick som sig bör lite kärlek i korset, han bli lätt lite spänd där och brukar behöva lite nålar då och då för lite friskvård och kärlek! 

Liten var lite spänd i sin högra bog, inget konstigt med det, snarare ett facit på det Arnold varit på mig lite om. Att hon just är lite som en motorcykel i höger varv. 

Nu väntar några dagar skritt och på fredag kör vi igång igen och joggar över helgen för att sedan ha en vecka med maskin, löslongering och pessoa när jag flyr landet för en stund och sedan trappar vi upp träningen igen. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s