Jobbar ikapp

Vi inleder väl fredagen med att bjuda på rundorna från i lördags, det känns som en bra aktivitet och bara mindre än en vecka senare 😉

Jag har haft proffshjälp att sköta min YT kanal så nu jävlar är den spammad med typ rundor och träningar sen ett år tillbaka! 

Så nu jäklar ska ni få se lite av vad vi har hållit på mes och vad vi håller på med! 

Men först ut alltså helgens rundor, vi börjar i nutid och sen ska det blandas och ges! 

Liten som sagt – liiiiite väl pigg är väl en rätt bra sammanfattning. Hon typ gillar att åka på turné … 

Gullis är jag rätt nöjd med, tycker att jag håller rytmen rätt bra, kommer till bra ridning efter att han blir lite spänd ibland. Så vi börjar hitta tillbaka till varandra igen. För den som missat det så har alltså Bullen ändrats helt sjukt mycket att hoppa på och när man har känt någon sen den var föl och upplevt allt tillsammans så är det inte helt enkelt att programmera om ryggmärgen i sig själv som känner honom utan och innan. Men nu börjar vi sakta hitta ett bra flyt igen. 

Den här stjärnan då! No words needed så att säga. Hon imponerar verkligen! Jag rider lite starkt in på linjen som faller så det får ryttaren ta på sig! 

Men jag är som sagt sjukt imponerad av henne och hon går verkligen bara in och kör utan att ens blinka! 

Ska bli så kul att fortsätta jobba med henne, hon var för övrigt galet fin i träningen i veckan. Så mjuk och harmonisk. Super nöjd ryttare helt enkelt! 

Det är lätt att jobba när man har så här fina hästar i stallet! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s