Halvhaltsjogg

Då är hästarnas lite lugnare dagar över efter Kokkos behandling och idag satt jag upp igen. Härligt! 

Gullis fick gå Morgonpasset och fick jogga dryga 40 min med många varvbyten och tempoväxlingar och övergångar. 


Frida red Elmer idag och han hade varit spänd som satan. Troligtvis var det grävmaskinen i hörnet som ställde till det lite. Vi ska dränera om banan i veckan som kommer. Kommer nig bli grymt bra. 

Åter till ämnet så har jag trimmat på Elmer onsdag och torsdag och då har han känts super ! Jätte kul! 

Snorkan fick en till dag med spikmatta så kravlar jag mig upp när det är ljust istället… kalla mig gärna klen! 

Liten däremot fick avsluta min dag och hon gjorde det riktigt bra! Jobbade massor med långa halvhalter, övergångar och varvbyten. Och även en hel del förvänd galopp. Hon börjar bli så galet fin att rida! Men jag måste verkligen vara så himla noga med att hitta vänta lägena och få henne att tycka att det är en okej plats att vara på. 


Imorgo väntar trim av tre hästar och en ska få åka och hoppa lite! Roligt värre helt enkelt. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s