Snart back home again

Förutom vädret som kanske har lite att önska så har NY helt klart levererat! 

Väldigt häftig stad, besökt många butiker, gjort en del fynd, ätit god mat, turistat lite, och haft en väldigt skön vecka! 

En dag på Woodsbury Commons, helt klart värt ett nytt besök! Kändes som man knappt hann med hälften trots att vi mer eller mindre var där en hel dag! 


Mangonlia bakery var ju ett måste och självklart tillsammans med starbucks i sängen! Hur skulle det annars se ut?


God mat som sagt fanns en lite italiensk restaurang precis runt hörnet och jag som älskar pasta klagar absolut inte! 


Ett måste alla dagar i veckan är ju såklart Victoria Secrets! Kunde ha handlat så mycket! Men nöjde mig med helt klart massor 😍 besökte deras store till och med två gånger bara för att. Haha 


Torts en hel del hemlängtan efter så väl mina finaste djur som mina absolut finaste vänner så längtar jag redan tillbaka hit! 


Nu sitter jag på flygplatsen och ska snart gå på planet! Ses imorgon bitti vid 7:30. Back to normal life men jag gillart! Tack för den här veckan NY! 

Hoppas verkligen vi ses snart igen! 👌🏻


Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s