Konsten att hamna i bakvikt 

Snorkankorkan! Hur piggelin kan man vara! Men jag ska inte gnälla! Hon börjar bli blank i pälsen och piper när man leder henne och att hon mår bra gör mig så lycklig! 

Dock har jag verkligen ett problem, eller det är väl rätt lätt löst jag måste träna min egen kropp mer och bli starkare själv så är det nog löst sen! 

Men … hon är ju så sjukt pigg vilket leder till att man vill rida lätt långsamt för att få henne i en långsam takt. Dock är hon som en liten vessla så vips säger det så har jag mer eller mindre hamnat bakom henne och därmed gärna rider lätt lite för tungt och i bakvikt istället. 

Och när jag försöker kompensera min tunga jävla röv så liknar jag mest quasimodo istället … 

Man skulle kunna kalla det moment 22. Men som nämt tidigare jag är glad att hon är pigg och jag köpte ju nya träningsskor i USA så det är helt enkelt bara för mig att börja träna! 

Målet för Snork är iallafall att hon ska vara så städa att hon kan få följa med på pay&cross om drygt en månad hos Botkyrka! Hoppas innerligt att det går vägen för jag längtar så efter att få hoppa terräng på henne igen ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s