När man kommer hem

Och hästarna har fått gå på maskin, blivit longerade, haft spikmatta, ny krokar är uppskruvade och stallet är i ordning och reda! 

Då kan man med gott samvete åka bort igen även om hästskötarna kanske inte alltid uppskattar när jag flyr fältet 😉


Gårdagen ägnades åt min rapport och ridningen fick stryka på foten. Men rapporten är inne iallafall även om jag känner att jag kanske velat få in lite mer kärlek i den … 

Lite oväntat, eller orutinerat, välj själva! Så gick det ju inte att ladda datty over there så jag tappade några värdefulla dagar i rapportskrivandet. Sen kunde jag ju självklart varit ute i lite bättre tid också … men det är ju just den där tiden som jag fasen inte hittar till salu någonstans. 

Men morgonen inleddes äntligen med ridning efter en veckas uppehåll. Gullis blev den lyckliga och han kändes pigg och mjuk och bjöd på lite bus! 


Nu väntar dag ett av mina 6 sista dagar i skolan, denna vecka ska tre av dom avverkas och sedan är det tre till innan ett år av plugg är avklarat! 

Både skönt och lite trist, måste erkänna att jag gillar att plugga och stimulera hjärnan och  titta på massa olika scenarion. 

Men som sagt nu är snart redovisning, budgetering och controlling avklarat! Bara art hålla tummarna för att jag levererar på topp in i det sista! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s