Utveckling

Det är verkligen så kul att komma hem och börja rida igen och känna hur fina hästarna känns. Liten börjar till och med tycka att det är kul att springa på tygeln och det har verkligen inte varit hennes favorit syssla här i livet! 

Igår blev det ett pass av trim även om jag safeade upp och tog hoppsadeln utifall att. 

Och då slog det mig verkligen vilken utveckling hon har gjort, hon har blivit så stadig i den förvända galoppen, bytena kommer mer och mer och ibland kan vi till och med göra dom utan extra allt! Och nu har vi även börjat känna lite på skolorna. 

Kanske inget revolutionerande för en häst som är 6 år men när den mer eller mindre tycker att det är onödigt att springa på tygeln så har man lote att jobba på innan man kommer dit. Sitter inte grunderna så behöver man inte hålla på att konstla till det. 


Väldigt nöjd med henne igår som sagt och jag längtar redan till ikväll när jag får fortsätta utvecklas med henne! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s