När ovanligheterna börjar tillhöra vanligheterna …

Vilken gårdag! Hur kan man tycka att hoppa fem hästar ute i strålande sol utan jacka kan vara något annat än helt fantastiskt! 

När hästarna sen känns on fire blir ju livet bara än mer bättre! 

Bullen var först ut för dagen och han känns verkligen helt fantastisk just nu! Som en gummiboll, han känns så bra i sin kropp just nu och även om han tidigare haft lite mer styrka så har han nog ärligt aldrig känts såhär välmående som han gör nu. Han är ju alltid fin att rida men nu känns han verkligen fantastisk! Många superlativ nu känner jag haha! Men det är han värd! Bullen testar det här med att öppna upp bak som alla gnäller på honom om 😉

Näst på tur har vi hon som gör själv för namnet … Locomotion känns mer och mer logiskt så skulle man kunna säga… 

Hon är verkligen precus som Bullen on fire fast på ety helt annat sätt! Hon är stark som en bjässe trots sina 160 cm över havet och hon har ett självförtroende av guld! 

Hon känns verkligen så sjukt stensäker och som att hon är världens eller varför inte universums bästa varelse! 

Klagar inte någonstans alls förutom att jag gärna försöker hinna med på tåget … man kan väl sammanfatta oss som att lydnad kanske är något som kan ligga lagom till hans ett framöver 

Nu har vi kommit fram till henne som testar min balans vill jag lova… har ju inte direkt haft för vana att ramla av på ett bra tag men med donnor som Laxflax och Doris i sin närhet så blir man bokstavligt talat nertagen på jorden … undra om det kan ha något med fiskarna att göra 🤔

Förutom en luftfärd likt en astronaut som på gott och ont inte kom med på varken film eller bild, förstår er besvikelse! Så är jag väldigt nöjd med Laxflax! 

Provade att rida henne på flippanbettet vilket gav en otroligt smooth känsla! Hon blir bättre och bättre för varje vecka måste bara få lite styr på hur jag lättar ur kolsyran. För ibland kommer den lite fort och då uppenbarligen har jag lite svårt att klamra mig fast … 

Carina kommer efter det här året nog kunna starta ett litet mysigt fik på en gård nära dig … för det är ju helt klart så att hästägaren bakar och köper vin tror jag bestämt! Men ”Carina & Rolfs wine & cake bar” är faktiskt inte ett jätte dåligt namn på ett fik, jag tycker det låter trevligt! Hade helt klart gått dit! 


Man tror ju sen att det knappt är sant men det är det faktiskt! Den vildaste och vackraste av dom alla har äntligen skuttat över en bom igen sen Gud inte vet när! 

Lyckan är på ett sätt obeskrivlig. Hon är så knäpp. Hon har så många ticks. Hon är inte som någon annan. Men … jag gillar henne! 

Hon fick ju såklart bara ta jätte få språng och väldigt långt men hon kändes otroligt lycklig och taggad! Och som ni vet – lyckliga hästar ger lyckliga ryttare och tvärtom ❤️ Sista hjälten för dagen var han som är gammal och äldst! Han som fortfarande är starkast av alla. Han som de senaste 17 åren gjort mig lycklig! Och ibland helt matt 😉 

Börjar känna mig tjatig men jag och cirkusaporna är verkligen inne i ett gött flow och alla känns amazing och så på! 

2017 kommer att bli ett spännande år, ett år att lära sig diverse fallteknik och ett år att utvecklas och utmanas på! 

Och att trots en kompis på 22 vårar kunna säga att man sitter på fem fina tävlingshästar gör mig helt varm i hjärtat! Elmer har verkligen inga som helst planer på att byta ut sin deltids pension mot en heltids pension. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s