Även känd som Houdini 

Alltid lika charmig den där lilla hästen som jag har … då och då görs hennes sadeltvång påmint och då är det helt klart spännande att rida! 

Igår var kvällen då hon körde sina moves och då får man åka med lite, extra spännande blir det också när hon bestämmer sig för att klä av sig sadeln. Man är sjukt kaxig då … 


Bortsett från den lilla detaljen och jag var tvungen att överleva en uppsittning *2 och lika så avsittning så är hon inte dum den lilla diamanten! 

Såklart är hon dessa dagar lite spändare i grund jobbet men hon kämpar ändå på väldigt väl och mamma kom förbi och sa vad fin hon ser ut! Så nu kan till och med allmänheten se att det börjar hända grejer 😉

Blev en hel del övergångar och skolor i går och även fokus på högervarvet som är lite sämre och blir såklart ännu lite sämre med en spänning. 

Vi frustade och kom hem tillsammans så jag tror att alla parter var nöjda när vi gav upp för kvällen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s