I brist på annat 

Ridningen lyser med sin frånvaro … sena dagar på jobbet och en frusen ridbana är verkligen sådär … eller ha helt värdelöst faktiskt och lite brist på tid att hinna till ridhus. Landar man i stallet vid 20 och sedan ska iväg så är man ju fasen inte hemma förrän efter midnatt och just nu får ni gärna kalla mig klen för jag pallar inte riktigt det. 

Men som tur var så hade Fredde kameran redo förra helgen när ridbanan faktiskt i mycket väl ridbart skick så här kommer en bildbomb från då så hoppas vi att så väl ridbanan som kameran snart är laddade igen för så väl grym träning som galet snygga bilder! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s