För att min garderob är snyggare än din

Klart det blev lite med snyggt hem från Göteborg, och självklart ska jag visa er det! 

Man kan lätt känna att tack vare Sanna Nilsson Dressyr och Equito så kommer jag och hästarna vara så galet snygga i år! Eller som alla år såklart! 

Det är ju typ 2,5 år sen nu som dessa två underbara kom in i mitt och hästarnas liv och sedan dess kan man lätt känna att vi har haft passion for fashion! 


Schabrak, luva och pannband från Equito. Pannbandet är till världens bästa Liten och det andra får dom dela på! 

Vita boots från KL och det blev fyra stycken av dom för av någon anledning så går boots åt som smör i solsken hos oss ….


En av årets höjdpunkter är ju tydligen fifty shades darker och vi vill självklart inte vara sämre! 

Schabrak från Equito, tröjor från Anky och KL. Anky tröjan har verkligen så sjukt snygga detaljer och dragkedjan är magisk! 


Sist men inte minst så har nu mina nya efterlängtade träningsstövlar följt med hem ❤️ har suktat efter dom i flera år nu och nu står dom i min sadelkammare! Så sjukt nöjd! Kommer dock ha en lång period utan stigbyglarna känns det som …

En ny välbehövlig ryktnorste perfekt nu inför tävlingssäsongen. Sannas borstar är verkligen så himla bra, finns verkligen inga bättre! Dom kommer från Leistner för er som vill ha lika blanka hästar som jag 😉 

Koppar är ju fortfarande en färg som jag tycker är galet snygg så jag  kunde inte hålla mig från det här snygga schabraket från animo som dessutom var på rea även fast det är en katt bland hermelinerna då det varken kommer från Sanna eller Equito … 

Detta matchas otroligt snyggt med ett nytt pannband från OS! Som sagt 2017 är kanske mitt snyggaste år någonsin! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s