En försmak 

Denna helg har trots hemsk förkylning tillbringats på runsten tillsammans med mina fantastiska hästar. 

Liten och Gullis hade äran att få följa med och drillas för Magnus Gällerdal, perfekt uppstart på säsongen! 

Lördagen bjöd på renodlat markjobb med bommar och banhoppningshinder. Otroligt nyttigt för båda hästarna och lika så för den ringrostiga ryttarinnan. Bommar på marken kan vara nog så svårt! 


Idag hade det körts in terränghinder och gissa om några var lyckliga! 

Bullen är som en gammal vis bok, man kan sätta upp precis vad som helst och han löser alla uppgifter mer eller mindre strålande och med kritik som – perfekt! 

Lite att jag måste vara noga med att ha igång motorn hela tiden i alla övergångar och tempoväxlingar så att jag inte tappar bakbenen. I övrigt enbart superlativ. 


Liten får dagens stjärna trots att Bullen gör allt lekande lätt! 

Hon har övervintrat så väl, känns så klar med uppgifterna hon ställs inför och allt är verkligen plättlätt! 

Magnus omdöme – här har du en 3-4* häst! 

Jag enbart tackar, tar emot och njuter av dom orden!  Otroligt rolig helg även om det är piller som fått mig att stå på benen… och tur att jag har Ottilia och Carina som har groomat mig och hästarna på bästa sätt och Therese har skämt bort lug med mockning hemma i lilla stallet. 


Ni får klara er med mobilbilder och senare även mobilfilmer från denna helg för jag lyckades inte lura med någon proffsfotograf. 

I veckan som kommer väntar träning för Annie och tävling och jag känner mig galet taggad! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s