Att jobba i motvind

Kallt som satan, ridbanan har fått lite konstgjord andning, jag skulle behöva konstgjord andning och mina skor skulle behöva begravas. Men trots det känns hästarna super. Bara hoppa upp, sen hålla i sig vill jag lova och efter det glida! 

Igår blev den Snorkan och Elmer som bar runt på mig och Snorkan var först ut med massor av övergångar. 

Hon är ju satfläskpigg så i början är det lite svårt att kanalisera energin men efter det kämpar hon på väldigt bra. 

Bjöd på många fina övergångar mellan trav och galopp så jag är riktigt nöjd med henne! 


Blir så sugen på att ta med henne på tävling i helgen men icke! Det är fortfarande jobb kvar så jag måste helt enkelt hålla mig och fortsätta strukturerat och disciplinerat på den väg jag är nu. Hur mycket det än kliar i fingrarna! 

Var sak har sin plats! 

Elmer är ju bara för fin, man hoppar upp och blir helt lycklig! Han är mjuk, rund och lydig. Joggar på likt ingen annan och känns väldigt nöjd just nu. 

Han däremot ska få följa med på tävling i helgen är tanken, ska bli sjukt kul! Måste bara hinna klippa honom och fixa lite så att vi är Tipptopp innan vi åker bort. 

Men det är ju flera dagar kvar till söndag och just tid är ju något jag har överflöd av så det ska u inte vara några som helst problem. 


Om någon spontant känner att men herre Gud – somliga går i trasiga skor.  

Så är min stl 38 i Ariat om man skulle vilja bidra med ett par nya. Just ny gråter jag typ blod när jag inser att dom nog nu faktiskt sjungit på sista versen … 

dom har verkligen varit dom bästa skorna någonsin! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att jobba i motvind

  1. Henrik skriver:

    Hej!Vart de nya Ariat ridskor igen?De gamla kanske finns kvar än idag? mvh Henrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s