Kvinnodagen hej. 

Utnyttjade den till max om inte annat. Tidig morgon, pulsa i snö, inte hinna något i stallet. Jobba satan snuttade sådär 10,5 timme på kontoret. Kom till stallet 19:45 och då var ju som sagt allt utom vatten och hö kvar att göra. 

I teorin hade jag dessutom 4 hästar på ridlistan men jag fokuserade på att städa åt dom i stället. Fylla vatten i hagar, förbereda hö till hagar. Och ja ni vet annat allmänt det här är bra om du sköter om du har tänkt dig att ha en häst eller två. Eller fyra. 

Så ridningen uteblev, landade hemma a 21:30, tänkte unna mig en pizza, all deg var slut så inte bara ridningen uteblev utan även middagen … 

blev iallafall en öl och se andra halvlek av Barca – PSG. Bra match, grym upphämtning fortfarande lite oväntat efter lite trötta ben en stund. 


Den här dagen började dock bättre med spikmatta en timme för Elmer medan jag trimmade en fin Liten nere på gräsbanan. 

Hela stallet är gjort och i kväll står tanterna på schemat! Ska försöka orka rida Bullen efter också och med lite tur om jag flirtar bra får Snorkan och Elmer jobba i pessoaselen. 

Btw älskar att man kan sadla ut 6:15 och det är ljust ute! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s