En bra vardag

Vardagen rullar på fint, hästarna känns glada och positiva. Veckan inleddes med sabbatsdag för dom som hade tävlat för att sedan följas upp med en tisdag fylld med trim. Alla hästarna kom ut på banan och kändes fina och motiverade. 

De två bruna innan skolan för att avsluta med de två röda efter skolan. 


Idag blev det till att ta tag i hemläxan och den lyckliga utföraren blev Gullis. 

Två bommar med 9,5 m emellan. Varierande med att rida 2 och 3 galoppsprång emellan precis enligt Magnus order. 

Tycker att Gullis kändes riktigt bra på det jobbet. Dock introducerade jag honom för ett nytt bett idag. Ett jaktkandar och det hade vi väl lite olila åsikter om precis sådär i början. Lite precis så som vi har pratat om konflikthantering idag i skolan … 


Men han kändes överlag väldigt fin och jag är väldigt nöjd med passet även om vi har en hel del att jobba på såklart! Innan vi når toppen. Precis som det ska va!


Brudarna har kämpat på i pessoaselen nu på kvällen med hjälp av Fredde och mamma och Gamlis har fått en dag med spikmatta.  Så stallet och teamet levererar och vekar vara på topp helt kört morovationsmässigt! 

Själv har jag ätit middag inne i stan med mina härliga klasskamrater och imorgon väntar examen. Då säger ryktet att jag är en diplomerad controller. Spännande och naturligtvis en gnutta läskigt också! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s