Dagar fyllda med bommar

Alla hästarna utom Elmer har i veckan fått göra sina 2+3 galoppsprång på 9,5m. Om Snorkan hade fått välja hade hon gärna gjort 1+2… 

Hon är verkligen så himla glad över att komma igång igen och det är väldigt roligt att hon känns så positiv. 

Hon blir ju dock alldeles för het som ni säkert förstår så hon får jobba mycket med att kunna ta sig över en bom utan varken raketbränsle eller i en pose av en döende svan. Men det tar sig och imorse var hon riktigt bra! 


Liten var även hon riktigt bra igår och kändes väldigt ridbar och lydig. Hon blir mer och mer avspänd och mindre taggad i markjobbet så hon kan ta sig över 40 cm världsmästarhöga hinder och fortfarande springa med en lågt ansatt hals. 

Kul det där både Liten och Snorkan vill jag få ut och fram halsen på medan Bullen vill jag ha i en bärigare högre form och inte bli hängande på sina framben. 

Omväxling förnöjer helt klart och med mer övning så blir man bättre! 

Helgen kommer bestå av en hel del hoppning vilket ska bli kul! Två hästar ska åka Och hoppa hemifrån imorgon och på söndag väntar två nya bekantskaper vilket ska bli super kul! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s