Då var vi igång! 

Tur man har världens bästa team när man jävligt spontant en lördag eftermiddag får för sig att på söndag förmiddag slänga in två odjur i släpet och sladda ner till Nilslund för årets första terrängträning utomhus! 

Vi smygstartade ju för två veckor sedan för Magnus inne men som sagt nu ärntligen är våren här! 

Bullen kändes inte alls som han har varit borta sen augusti förra året utan han kändes som en radiostyrd bil! Bara att ta in siktet och åka med! 


Red honom på flippanbettet igen eftersom sist vi hoppade terräng var vi lite för taggade och tappade lite styrning nere i Köpenhamn. 

Men nu som sagt inga konstigheter alls och planen är att åka ner till Skåne i nästa vecka för att träna lite till! 

Liten var också med och hon har verkligen övervintrat så himla väl! Hon hoppade ju sist i oktober och förutom att vi behövde oss en extra titt på nedhopp och dikena i coffin så var hon verkligen magisk! 

Och efter dom extra tittarna så gjorde hon även nerhoppen och dikena väldigt avspänt! 

Men hennes annars så stora Akilleshäl, trakhener, briljerade hon över! Där har hon verkligen mognat otroligt! Alla minns vi väl det snopna stoppet på sista hindret på breeders! Och nu 6 månader senare hoppar hon på lite lätt tygel! 

Hon kommer verkligen bli hur magisk som helst! Och det här året kommer att vara otroligt spännande! 

Även hon ska få följa med ner till Skåne nästa vecka och göra debut för Lasse! Kommer bli så kul! Och så nyttigt! 


Är jätte nöjd med hästarna och gårdagens träning! Och det är så jädrans kul att vara igång igen! 

På söndag väntar träning på Botkyrkas bana och då ska även Snorkan få följa med! Hon har inte hoppat terräng sen i maj!!  Så ja det kan verkligen sluta hur tusan som helst men jävlar va kul det ska bli!! 

För er som är sugna så har Botkyrka flyttat ut sin pay&cross utomhus och det går fortfarande att efteranmäla sig! Hoppas vi ses där! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s