Vår vän Annsie ❤

Annsie har ju varit här och drillat oss också i dagarna två! Innan Botkyrkas tävlingar så kom hon hit och drillade oss fredag och lördag. 

Otroligt nyttig och super bra träning som alltid! Och Liten fick väldigt många bra byggstenar med sig hem! 

Vi började fredagen med ordentligt markarbete över små bockar. Och lite som Arnold säger om vi vill veta om en häst kan hoppa sätter vi upp ett stort hinder. Vill vi veta om en ryttare kan rida så lägger vi en bom på marken … 

Jag och Liten har mycket styrkejobb framför oss ett tag nu helt klart! 

Lördagen följdes sedan upp av banhoppning där vi hade fokus på att stärka Liten och få henne att ”hoppa från sitt sämsta” just för att verkligen börja ta i. Att flasha och rida 95% felfritt är inte jätte svårt på den här otroligt fina hästen! Däremot precis som med hennes bror att göra saker på ren råstyrka undviker dom gärna så länge som det går. 

För mig blir det såklart lite omställning när sprången blir lite sämre ibland så även jag måste rida in mig i detta! Att kliva utanför comfort zone är inte bara jobbigt för hästarna kan jag lova! 

Men riktigt nöjd med träningen och jag är så tacksam för den hjälpen som jag får från Annsie, Arnold & Elin. Även om vi inte ses allt för ofta så känner jag mig otroligt nöjd med valet av just dom! Upplägget också som jag och Arnold pratade om sist att alltid träna två dagar i rad i stället för en gång varannan vecka känns också som ett super upplägg. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s