Om ni hade hälften så fina hästar som jag …

… så kunde ni skratta er lyckliga! Igår styrde vi ut till Botkyrka med tre hästar för att hoppa lite terräng. Pay&cross stod på schemat och med var Liten, Gullis och Snorkan! 

Först ut för Liten och lite som Mathias beskriver hennes runda – det såg ut som som P45. Lite så känns det. Hon har övervintrat så väl och känns otroligt klar med uppgifterna hon ställs inför! 

Enkelt, spikrakt och lydigt! 


Nr två på dagens schema var Gullis och han fick även ta sig en nostalgitripp runt Botkyrka. Hade lite lagom gott om tid att rida fram honom så passade på att trava hela vägen ner till E4:an och sedan cantra slingan tillbaka precis som man gjort så många gånger som liten! Väldigt mysigt måste jag säga! 

Som den professor som han är gick han sedan in och bara du dundrade runt som om ingenting hade hänt. 

Väldigt enkelt och lätt!


Sist ut för dagen var Snorkan och jah kan lova er att jag var ett uns nervös! Hon har knappt varit från farmen sen första veckan i juni förra året, inte hoppat terräng på otaliga antal månader och jag har hoppat henne lite lätt uppsuttet en gång hemma sen i somras. 

Så ni förstår ju själva att jag hade inte en aning om vart jag hade henne! Men hon skötte sig så bra! Var snäll att göra i ordning, snäll att ta sig upp på, pigg som tusan såklart att rida men höll sig i skinnet hela tiden! 

När vi väl började hoppa var hon en tiger utan dess like och gick nog faktiskt bäst av alla hästarna! Jag är typ i chock! Hon om någon har övervintrat likt ingen annan och det känns som om det här kan bli ett grymt spännande år med så här oerhört fina hästar i stallet! 


Riktigt nöjd med gårdagen och tusen tack Botkyrka för den riktigt bra anordnade p&c! 

Ni som inte var där passa på att åk och träna någon av de kommande p&c 9 eller 30 april! Eller varför inte båda! Anmälan och info hittar ni på TDB

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s