7 hästar

Även lördagen var en grymt härlig dag med fint väder och 7 hästar att aktivera! Hur lyxigt har man det inte?? 

Började dagen på farmen med att hiva ut cirkusaporna och hämta min hoppsadel för att sedan köra ner till en av grannarna och min nya bekantskap Damingo! 

Det var nu andra gången vi dejtade och hans utveckling går i ljusår framåt! Enorm skillnad och det äe så kul! Damingo ska hoppas in och han gör det med den äran! Jätte fin häst och är otroligt glad för att just jag blev tillfrågad om det uppdraget! 

Styrde ut till farmen igen och började med stallen innan Laxflax kom på besök för att göra debut på galoppbanan! 

Mycket tryck och kolsyra men hon höll sig så himla fint i skinnet och verkade verkligen uppskatta att få komma ut och verkligen pysa ur ordentligt! Blev 1600m canter i respektive galopp. 


Cissi kom ut och gjorde mig äntligen sällskap i stallet igen så jag utnyttjade henne till max och tvingade upp henne både på Elmer och Gullis så tog jag brudarna och det blev två turer ner till sjön för att göra premiär i vattentramp för året! 

Så himla mysigt! Bullen tyckte att det var lite skräckblandad förtjusning men övriga tre verkade tycka att det äntligen var på tiden att de fick mysa i sjön igen! 

Snorkan var likt en ubåt och Liten var inte långsam på att ta efter henne! 


Snorkan och Elmer fick även gå ett pass på ängen i samtliga gångarter och det var mer än laddat men det lyckades till slut hålla sig från att explodera även om det kändes nära ett tag! 

Liten och Gullis fick då en välförtjänt dag med enbart skritt och vatten då det som ni vet väntar en ganska intensiv vecka för dom två på sydligare breddgrader. 


När dessa 6 hästar var avklarade så styrde jag ner till grannen igen för att hjälpa Emma lite med hoppningen. Hon och Bella var on fire och skötte sig kalas bra! Alltid så himla kul att hjälpa folk till roliga och utvecklande pass! Precis som med mina torsdagstanter! 

Och att man sen dessutom efter att man har coachat Emma blir bjuden på middag hemma hos henne, Henry och Hasse är verkligen inte fy skam! 


Så det blev en lång men himla mysig lördag som avslutades på bästa sätt med god mat och grymma vänner! 

Det enda jag skulle kunna sakna då var ett styrkepass för min egen kropp, hade som plan att hinna till utegymmet men tyvärr så var det den aktiviteten som fick se sig besegrad men tur att vi har sommartid nu och det bara blir ljusare och ljusare så man hinner med dom passen efter stallet framöver! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s