Trim trim

harvat grus med Gullis och Liten nu efter en vilodag i måndags efter söndagens terräng och nu är som sagt uppladdningen för Skåne igång! Ikväll åker vi! Så himla kul, jag har dock lite fjärilar i magen. Känner mig lite ringrostig på långresor.

Gullis fick lite mer jogg jobb och bara fokus på att han ska ligga lätt i handen och hålla igång motorn. Det kan helt klart vara tillräckligt svårt emellanåt men ack så viktigt. Man skulle nog unna säga att grunden i alla våra problem ligger just där att motorn går på lite för låga varv och inte varvar upp av sig själv utan behöver en ständig påminnelse för att hålla sig över 1500 varv.

Liten däremot fick kämpa på lite ”hårdare” eller vad man ska säga, hon jobbar mer rörelser, förvänd galopp och sånt som komma skall i kommande program. Hon behöver ju träna både på själva tekniken i rörelserna som självklart Gullis också behöver för att få ett större uttryck men grunden har han. Litens grund är ju rätt så logiskt sett sämre eftersom hon är 6 år yngre.

Men jag är nöjd med båda hästarna och det känns som om jag åker ner till Skåne med en bra känsla och relativt väl förberedd sen får vi se man kan ju rätt snabbt bli nertagen på jorden igen i det här livet och tillbaka till skolbänken och öva mer för att bli ännu bättre såklart!

img_9136

Snorkan och Elmer har hängt med spikmattan nu några dagar och kommer sedan att longeras av mamma och Fredde medan jag är borta. Känns perfekt framförallt för Snorkan att hon få lite tid för återhämtning nu och sedan snurrar vi igång igen nästa vecka med terrängträningar och diverse annat roligt jobb!

Lax ska få öva på att bo på kollo så hon kommer till farmen nu när jag drar till Skåne för att både öva på att sova borta och hålla Ayzha sällskap.

Så som vanligt full aktivitet på Farmen precis som det ska va! Dock önskar jag mig lite värmare temperatur på kvällarna igen för nu är det alldeles för kallt om ni frågar mig!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s