Man borde ju blogga

Filmer är uppladdade, foton är tagna, träningar är ridna, så även en tävling… men när Stockholm utsätts för terror och man hamnar mitt i det så blir vissa saker rätt världsliga … men självklart rider jag och tränar på mer eller mindre som vanligt och hästarna känns as kalas! 

Helgen i Skåne avslutades som sagt med en lördags hos Mattias Jansson på hans fantastiskt fina anläggning där jag tränade med Gullis! Vi fick jätte bra hjälp och det blev ett riktigt bra och svettigt pass. 

Vi fokuserade bara på att han skulle komma upp och lätta av i fronten och behålla motorn igång där bak. Precis det som genomgående är vårt problem även i hoppningen. 

Super kul och nyttigt att rida för Mattias som sagt och nu måste vi öva på så att vi kan visa utveckling till nästa gång vi kommer ner till Skåne för avstämning! 


Söndagen startade sedan strax efter 4 för att hinna fläta och brodda två hästar, mocka fyra boxar och packa lastbilen för att sedan styra ut till Tågarp där jag och Liten skulle starta 08:16 i 100-klassen. 

Tycker att hon gjorde en okej dressyr, inget extra någonstans varken bus eller extravagant så hon belönades med 65%. Och idagsläget är hon inte värd mer än det så helt acceptabelt. 

Hoppningen är verkligen hennes paradgren! Helt magisk är hon att rida på hinder! Plättlätt och felfritt även om jag red in något extra galoppsprång. Det löste hon dock men än mer luft över hindret! Så ja magisk är enda ordet! 

Terrängen har hon utvecklats så himla fint i! En snabb extra titt på första vattnet sim drog med sig två steg bakåt innan vi lätt hoppade i och därmed även 20 straff tyvärr. 

Resten av terrängen var hon bara så himla bra i! Längtan efter den här säsongen kan inte bli större! 


Och drygt 1,5 vecka är det dags igen och jag är så taggad! 

Så summan av turnén för två veckor sen är verkligen toppen och längtan efter Skåne gör sig påmind! 


Liten har helt klart lite att sova på men hon har känts jätte fin när vi kommit hem så jag tror att även hon är nöjd med sig själv och sin utveckling. För Bullen är det mer vardag med turné han har gjort det några gånger nu och börjar bli världsvan! 

Även han ska få komma ut och tävla om 1,5 vecka vilket verkligen inte var igår! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s