Terrängdebut

När vi hade kommit hem från Skåne så packades allt upp för att sedan packas om och på söndagen styrde vi sen ut till Nilslund med Snorkan och Lax för en dag på terrängbanan! 

För Lax var det dessutom första gången! Så spännande och hon var så duktig! Stannade någon gång och checkade läget, blev stark någon gång så jag tappade lite ratt men bortsett från det så skötte hon sig verkligen kanon och var så duktig! 


Älskar verkligen Nilslunds bana den är så himla bra och pedagogisk för hästarna och det finns de flesta hinder i alla möjliga storlekar! 

Bättre inhoppning är svårt att få! 

Snorkan var verkligen kung på terrängbanan! Hon har mer än vilat sig i form och känns bara så himla bra just nu! 

Hon imponerade hela träningen igenom och hoppade allt med lätthet! Även det som hon har haft lite svårt för tidigare med Akilleshälen gravar kändes som en dag i parken! 

Ska hon fortsätta såhär så känns det verkligen som om 2017 kan bli ett extremt spännande år! 


Så nöjd med henne och det ska verkligen bli sjukt spännande när hennes första start för året väntar till helgen! Tänk att det är drygt 10,5 månad sen sist! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s