10 små negerpojkar

Att ha häst är lite som de 10 små negerpojkarna. Av helgens 5 starter så återstår nu bara 3.  

Tyvärr hinner inte Snorkan komma till start vilket är oerhört trist men tyvärr inget att göra något åt. Hon är fortfarande öm i bölden och skrittar nu 1 timme om dagen. 

Så målet är nu att hon ska vara helt återställd och i toppform till Strömsholm i början på juni. 

En annan som inte heller kommer till start är Lax, Carina vill inte att hon startar och då är det väldigt enkelt. Då startar hon inte heller. I och med detta kommer hon inte heller till start i Strömsholm för jag tycker inte att det är fair att debutera en häst där med all publik och miljö som den tävlingsplatsen bjuder på. 

Jätte tråkigt såklart om ni frågar mig men inte så mycket att görs något åt. 


Så nu är det en trogen skara kvar där Elmer startar 90-klassen, Bullen 1* och Liten som blivit så stor ska få debutera 1*-klass! Så himla spännande och nervöst! Tänk att hon har blivit så stor redan! Tyckte ju att hon var en liten bebis nyss! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s