En så lärorik dag ute på terrängbanan 

Då har Liten genomfört sin första internationella tävling och det finns massor att önska och träna på och att bli bättre i. 

Dagens absolut största i-landsproblem är att hon tycker att det är så fruktansvärt roligt att tävla och ju större arenor desto bättre så hon blir fruktansvärt het och busig för mig. Skjuter rygg som bara den och bockar runt och far. Så vi måste hitta utsläppsventilen! 

Terrängdagen bjöd lika så den på rejäla bus under framhoppningen och man får helt klart hålla i sig emellanåt. 

Laddningen satt kvar hela vägen ner och ut genom startfållan men väl ute på banan går hon i i fokus och verkligen försöker lösa allt hon ställs inför.  

Problemet med gravar har inte riktigt släppt än tyvärr så vi fick med oss ett stopp på trakhenern men vi tittade på den, jag passade på att hoppa fram och tillbaka över diket vid sidan av den vilket hon gjorde helt avspänt, bara det är ett stort framsteg! Och sedan på försök nr två så hoppade vi utan problem. 


Tuffade sedan åå och löste alla linjer genom banan på ett fint sätt fram till första vattnet där batteriet tog lite slut igen och hon var tvungen att titta en extra gång. 

Just vatten och gravar vill hon gärna titta på en extra gång just nu ”tyvärr”. Och i dom situationerna blir hon extremt stoig och svårpåverkad. Vill hon titta så vill hon titta säger hon och står emot långt utifrån. Ni ser det rätt tydligt även på filmen in mot vattnet. 

Efter en titt gör hon det dock väldigt avspänt nu och hon har en väldigt god hinderuppfattningsförmåga. 

Som ni kan se med lite långa tyglar genom andra vattnet och hon är helt klar på vart hon ska och med ändå väldigt lite stöttning av mig löser uppgiften alldeles lysande! 

Är otroligt nöjd med henne trots två stopp så åker hon hem och är otroligt mycket bättre än när vi åkte dit! 

Hon har fyllt på sin hinderbank rejält och som sagt löst alla linjer genom banan på ett mycket bra sätt! 

Framtiden med henne kommer bli så spännande! 


Har man en så här fantastisk häst får ni stå ut med en bildbomb! 

Vid vattnet stod fantastiska Malin Larsson och fotade!

Övriga två bilder är tagna av Cissi Jöransson! 

Tusen tusen tack finaste ni! ❤️

Kameraman är som alltid Fredde! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s