En dags vila och dom bockar …

Igår blev det en heldag på resande fot då jag tillbringade dagen på vårt danska kontor och en heldag i Köpenhamn. Älskar verkligen Köpenhamn som stad! Borde åka hit oftare! 


Jag var snabb som vinden på morgonen innan planet skulle lyfta så hann med att bokstavligt talat slänga ut hästarna och dessutom mocka två boxar, fråga mig inte hur det gick till för jag hann dessutom hinna duscha, dricka te och göra mig i ordning innan taxin lämnade paradvåningen 06:20. 

Resten av stall, fodring, fixa, täckesbyten, skoningar och kärlek stod mamma, Fredde och Uffe för. Tur jag har dom annars hade det varit svårt! 

Så efter en dags vila bockade Liten ut genom stalldörren imorse … så ja hon verkar om något vara i fin form! Trots detta så har jag tagit beslutet att inte starta henne i Össjö i helgen. 

Hade jätte gärna startat henne i lång 1* klass när det bjuds på hemmaplan men tyvärr tycker jag att schemat blir lite för tajt. Hade det som tanke länge men jag tycker att det blir lite tufft att gå 3 stycken 1* klasser på 6 veckor varav två är internatinella och en dessutom är lång. Och hon debuterade dessutom på denna nivå. 


(Alltså Malin Larsson!! Hur bra bilder tar du inte ❤️)

Så nu blir det istället träning hemma, en check med Flemming nästa vecka bara för att se att hon tagit dessa starter bra och sen blir målet Köpenhamn istället. 

Känns som en bra plan även om det såklart känns lite synd att missa fina tävlingar som vi har på hemmaplan. 

Däremellan så ska vi dessutom tillbringa två dagar tillsammans med Erik Duvander och träning på Nilslund vilket ska bli så himla kul! 


Så så ser planen ut framöver. Även Gullis ska med till Erik för träning vilket känns toppen! 

Och Elmer ska kanske få starta till helgen så fullt upp trots allt så det blir aldrig tråkigt på farmen! 

Vi ska även måla upp ”vår” nya hinderpark! Anders fyller 30 på fredag och hade kalas i lördags och då fick han nya hinder av oss! Kommer bli så bra och så fint! 

22 nya bommar, 7 björk bommar, 6 plankor, 4 grindar, 4 skärmar och en vattenmatta! Dessutom ska vi piffa upp dom gamla och sedan hade vi 7 reservbonmar som även dom ska få färg så ni förstår ju själva! Start har vi en hel GP bana hemma och dessutom på gräs! Hur lyxigt kan man ha det? Lite brist på hinderstöd dock så det får bli nästa projekt! 

Vi ska dessutom trimma till och grusa marken vid graven så ja snart är allt Tipptopp! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s