Vill inte vara sämre

Elmer har surfat runt lite på Facebook och sett alla som har varit ute och cantrat inför helgens starter i Össjö! Självklart vill han inte vara sämre så igår styrde han ut till galoppbanan för ett lättare snabbjobb på 3200 m, uppdelat på 1600 + 1600. 

Han ska ju nämligen starta 90-klass i Nynäshamn på lördag så det gäller att vara förberedd säger han! 

Finns nog inget bättre än galoppbanan och Elmer själv får välja aktivitet hemma! Och växelspaken är konstant ur funktion kan man säga …. sportläge och betongkeps i högerfoten är ett stadigt läge. 


Vi fick även besök av torsdagstanterna som kom och gästspelade på en onsdag och hemma hos oss så Snorkan fick sällskap av DanBanan och Quila med en härlig canter i en varm sommarkväll. 

Snorkan är lite mer reglerbar än den äldre Herren så hon gick ett uns lugnare och fick då gå 4800 uppdelat på 2400 + 2400. 

Även hon verkade väldigt glad över att få komma ut och blåsa ur lite lätt. 


Liten har sommarfeelings så hon tycker att barfota är en bra grej så hon fick nöja sig med att gå som Elmer a 3200. 

Hon ska dessutom göra ett lite större snabbjobb på risdag när vi åker ut till stav och rider på deras bana så nu var det mest bara att släppa ut lite kolsyra och bocka av sig lite vilket helt klart är uppskattat! 

Hur härligt är det inte med dessa sommarkvällar förresten? Varma vindar, pigga hästar och man kan rida i t-shirt från tidig morgon till sen kväll! Helt klart absolut bästa tiden på året! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s