14 varv, 11 200 m senare

Sist ut i två dagars canter var Gullis som igår kväll fick kämpa på rätt ordentligt. Han fick hacka ett varv följt av direkt två snabba varv, skritt emellan och sedan likadant åt andra hållet. 

Han känns väldigt pigg och rätt snabb dock tycker jag att han blev mer anfådd än önskvärt så det måste jag ha i bakhuvudet och låta honom cantra lite oftare nu ett tag så att han får tillbaka lite mer kondition och en snabbare återhämtning. 

Jag har ju varit otroligt bortskämd med hans fantastiska återhämtning så jag är kanske bara lite kräsen. 

Men i övrigt känns han stark och pigg så det är ju on Top! 


Lyxigt för mig att ha så många hästar att cantra så jag får många meter i benen! Väldigt nyttigt för min lätta sits för det är ju faktiskt inte bara hästarna som ska vara i form för orkar jag inte stå i lättsits så spelar det ju ingen roll hur pigga och fräscha hästar jag har! 

Avslutade gårdagen sedan med att åka ut till torsdagstanterna där Mona tränade med DanBanan! Det blev bommar, serpentiner och volter vilket dom gjorde alldeles lysande! 

För mina egna blir det idag tävlingsförberedelser med trim och puts inför morgondagens start. Gulliga Anndao kommer ut och hjälper mig och Sofie skämde bort mig med mockning av två boxar imorse! Så man kan lätt känna att jag har lite bättre vänner än vad ni har 😉

Är lite sugen att åka och hoppa lite även på söndag, vi får se hur jag lägger planen. Annars blir det en dag med målning av nya hinderparken och det är inte fy skam det heller! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s