När drömmar och mål inte blir som det var tänkt. 

Ett delmål jag och Bullen har haft i vår plan har varit Lantliga EM, i år var året då vi skulle uppfylla det! Om en månad skulle vi åka till Belgien och få uppleva ett mästerskap! 

I veckan som kommer skulle vi styra ner till Falsterbo för pree camp och genrep och direkt därifrån till Köpenhamn för att göra en start på vägen. 


Falsterbo förra året ❤️

Men ibland blir det verkligen inte som man varken vill, hoppas eller tror. 

Bullen har känts helt fantastisk att rida, vi har gjort lite förändringar i hans utrustning som visat sig var helt topp för honom. 

Han var helt magisk på träningarna för Erik under midsommar, han kändes så fantastiskt mjuk, fin och ridbarhet likt ingen annan. 


I helgen som var så var Annsie uppe för att drilla oss det sista i banhoppningen innan avfärd och även nu var han så otroligt fin i markjobbet! 

Annsie hade aldrig sett honom så fin i formen och jag kan bara hålla med! Aldrig haft så här bra känsla på honom! 

Men på lördagen när vi skulle hoppa på Bergas nylagda fibersandbana så var Bullen allt annat än sig själv! Vi tog då ett snabbt beslut om att kolla upp honom och världens bästa Gola fixade en tid till oss redan igår. 

Mycket riktigt så kunde vi hitta en liten hälta på höger fram. Pytteliten reaktion i kotan och lite i hovleden. 

Vi böjde honom runt om och röntgade sedan höger fram. Och det var skönt att resten av böjprovet såg bra ut och han var helt ren på röntgen. 

Vi valde att behandla honom i kota och hovled denna gång även om det kanske hade gått att vila ut men vi ville inte chansa. Han får även metacam nu i 10 dagar och skritt för hand så hoppas vi att vi får tummen upp när vi ska tillbaka om 20 dagar. 

Jag är väldigt hypokondrisk med Bullen och väldigt pillig med honom och jag får ofta höra att jag är lite sjåpig med honom med alla hans täcken, ludd, lindor, borstar, etc. 

Men i sånna här fall är jag glad att jag är extremt rädd om honom och att vi känner varandra innan och utan. 

Tusen tack Annsie för super stöttning i lördags när det kändes tungt, tusen tack Gola för att du alltid fixar allt för oss, och tusen tack hela gänget på Stav för att ni alltid för helt förstklassigt jobb!  ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till När drömmar och mål inte blir som det var tänkt. 

  1. Annsie skriver:

    ❤️

  2. Ida skriver:

    Magkänslan har alltid rätt. Tur du känner Bullen så väl.
    Men förstår om du är otroligt besviken. Ridsport är så förbannat skört..
    tur du har flera fina hästar i stallet ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s