Forza Italia 🇼đŸ‡č

IgĂ„r var det inte sol kan man inte kalla det men det var iallafall uppehĂ„ll och en gnutta varmt och eftersom Sofie och Martin hade varit duktiga och mĂ„lat lite vitt pĂ„ diverse bommar sĂ„ tog jag fram min kreativa sida. 


Dags att designa den nya hinderparken Anders fick frĂ„n oss i 30 Ă„rs present. 

MĂ„ste erkĂ€nna att kag faktiskt tycker att det Ă€r riktigt roligt att mĂ„la hinder! Man skulle bara ha ett uns mer tid. Ett helt gĂ€ng med bĂ€ttre stöd och sen som nu helt perfekt nĂ„gon annan som har kladdat den vita fĂ€rgen för det Ă€r inte det roligaste. 

Men nĂ€r man fĂ„r öppna fĂ€rgburkarna med fĂ€rg och lĂ„ta sin kreativa sida blomma ut lite sĂ„ tycker iallafall jag att det Ă€r riktigt kul! 


Blev vĂ€ldigt nöjd med resultatet mĂ„ste jag sĂ€ga pĂ„ vĂ„rt första bomhinder i nya samlingen. Innan sĂ„ har vi ju gjort ett plank som Ă€r klart. 

Helvitt pĂ„ ena sidan för det Ă€r verkligen inte helt lĂ€tt att pricka och sedan vĂ„r grattishĂ€lsning pĂ„ andra 🙂 

Nu Ă€r det ett gĂ€ng bommar kvar och jag har ett helt gĂ€ng med idĂ©er i huvudet! Vi hĂ„ller ju basen vit i alla vĂ„ra bommar sedan gör vi 4 bommar av varje sort sĂ„ Ă€r det enkelt att fylla ut med helvita bommar och allt matchar med varandra. 

Tycker faktiskt att vi har en riktigt fin hinderpark hemma, dock mĂ„lades den senast för typ 4 Ă„r sen sĂ„ sommarens projekt blir att frĂ€scha upp alla hinder. 

Tur vi har vĂ€rldens bĂ€sta sponsor pĂ„ fĂ€rg! Och vi har faktiskt ett jĂ€tte stort lider att kunna mĂ„la i eftersom solen bestĂ€mt sig för att lysa med sin frĂ„nvaro … 

Hade ju vara i planen att jag skulle fĂ„ en solbrĂ€nna pĂ„ köpet men det verkar vara önsketĂ€nkande … 

Om teamfors

Tjej pÄ 31 Är, jobbar till vardags som Finance Manager pÄ Spalt PR. I stallet stÄr 4 fÀlttÀlvanshÀstar pÄ olika nivÄ och tÀvlar allt frÄn 90-klass till internationell 2*-klass. TrÀnar och tÀvlar i första hand mina egna hÀstar men har dÄ och dÄ nÄgon hÀst i trÀning för vidareutbildning och tÀvling. Kommer hÀr att dela med mig av vad som hÀnder och sker i sÄ vÀl min vardagliga trÀning som pÄ tÀvlingsplatser runt om i landet!
Detta inlÀgg publicerades i Uncategorized. BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s