När katten är borta dansar råttorna på bordet …

Candy hänger ju i Falsterbo en vecka så brudarna rumsterar ju fritt på farmen. Det vill säga jag och Sofie. 

Så inte nog med att jag målar hinder, idag efter skyfallet fick jag lite feeling och slängde på harven bakom Volvon som fick agera traktor och harva banan. 

Blir ju verkligen inte Perf när man harvar med en bil som dessutom har en för som är dryga 3 meter lång man kommer ju inte riktigt så nära kanten som jag skulle vilja men resultatet blev ändå sjukt mycket bättre än innan harvning. 


Vi får ju se vart det här slutar om jag jag under de två första dagarna hunnit med det här! 

Candy kanske inte ens känner igen sig när han kommer hem 😉 

Har lite feeling men skulle behöva en villig man med skruvdragare och gärna en slipmaskin också. Ja klart du kan vara kvinna också och händigare än mig vilket dock inte är jätte svårt! Tänk dock på att jag bor i lgh och äger inga verktyg så dessa måste du ta med dig själv! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s