Träslöjd

Idag var faktiskt första sommardagen som hästarna inte ville komma in, annars har dom kommit varje kväll bara jag har visslat på dom. I galopp till och med men just dagen till ära så var dom mer sugna på att sola och äta gräs. Och efter en typ så sjukt jobbig dag på jobbet så var det det sista jag kände för att jaga hästar … 

Så jag passade helt enkelt på att ägna mig lite åt Annas hinderverkstad. Jag tycker ju att det är rätt kul att piffa och vi hade två plankor och en grind som var grundade så jag passade på att göra dom lite färggladare! 


Det ska ju bli en planka till som ni kanske förstår så att flaggan blir hel. Klart man måste ha en svensk flagga eller hur?! 🇸🇪

Och sedan kommer det bli matchande randiga bommar till grinden. Tror att det kommer bli snyggt också faktiskt! 

Men nu väntar några dagar framöver med vitmålning innan vi får färglägga igen! 

Nu unnar jag mig faktiskt lite glass i soffan och en tidig kväll. Ibland behöver man det också tydligen. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s