Lyx

Det är verkligen så lyxigt att vi har så mycket mark på farmen att man typ var tredje dag kan göra en ny gräshage åt Bullen så att han alltid har gott gräs att beta nu när han är lite extra ledsen. 


Så ikväll var det dags att dra om hagen igen så att han imorgon har en ny fräsch hage ❤️ 


I övrigt har vi nu ökat på och här runt farmen men en u-sväng till bikupan och tillbaka. 

Ska jag vara jätte petig så kanske han är ett pytte uns gallig fortfarande i kotan. Men jag är ju mindre än millimeter niga med honom. 

Så det är back on track bandage dygnet runt, sjukhage på gräs, promenad två gånger om dagen som gäller och nu är vi precis klara med metacamen så får vi se. 

En och en halv vecka kvar till ÅB och då hoppas vi få med oss denna fantastiska ”grattis till att du är frisk Bullen” minionerna hem! 


Är Bea bäst eller vad?? ❤️❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s